Okładka książki - Ucieczka

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

Opis książki :

Wyspa u wybrzeży stanu Maine.

Dawny zakład zamknięty zostaje ponownie otwarty jako Halycon Hall. Jednak pomimo wysiłków, by prezentować się jako uzdrowisko dla bogatych i sławnych, nie może uciec od złej sławy i nawiedzonej przeszłości… Zdesperowana Rosemary Tulle przybywa na wyspę, by odnaleźć swoją młodszą siostrę, która zostawiła niepokojącą wiadomość. Pracownicy nie chcą wpuścić kobiety, a także upierają się, że jej siostra uciekła. Rosemary wie jednak, czym było Halycon Hall w przeszłości, a instynkt podpowiada jej, że prawda o siostrze jest zupełnie inna. Zmuszona jest zwrócić się o pomoc do mężczyzny, którego miała nadzieję nigdy więcej nie zobaczyć. Jakie sekrety skrywa Halycon Hall? Jaka mroczna przeszłość upomniała się o Rosemary i jej siostrę?

„Wciąga od pierwszej strony. Lisa Childs tworzy niesamowity, zapadający w pamięć nastrój, który trzyma w napięciu aż do ostatniej strony!” – Rita Herron, autorka bestsellerów „USA Today".

"Mu­siała ucie­kać. Wie­dzia­ła, że je­śli nie uciek­nie, to skoń­czy jak one wszyst­kie.

Stra­ci ży­cie."

Rosemary odbiera od siostry niepokojący telefon i udaje się na wyspę gdzie znajduje się uzdrowisko a jeszcze tak niedawno zakład zamknięty Halycon Hall. Gdy już dociera do ośrodka okazuje się, że jej siostra uciekła.

Jaki sekret skrywa ośrodek?

Co kryje przeszłość Rosemary i jej siostry?

Autorka wprowadza nas w mroczny thriller, który trzyma w napięciu od początku do końca. Mnóstwo sekretów i tajemnic oraz zwrotów akcji. Ciekawa fabuła i dobrze wykreowani bohaterowie. Lekkie pióro autorki sprawia, że puls przyspieszy nam nie raz a przez historię dosłownie przepłyniemy.

Zakończenie historii jest dosyć rozczarowywujące gdyż czytelnik zostaje z pytaniami bez odpowiedzi, nie wszystko zostaje wyjaśnione. Mimo wszystko świetny thriller, który gorąco polecam.

Dziękuję wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #ewelabook @ewelabook

Kup książkę Ucieczka

Ścigana
Lisa Childs0
Okładka ksiązki - Ścigana

Presja związana ze sławą, oraz obsesyjny prześladowca, zmusiły gwiazdę pop - Olivię Smith - do schronienia się w Halcyon Hall, ekskluzywnym SPA na odległej...