Okładka książki - Uważaj, o co prosisz Mikołaja

Uważaj, o co prosisz Mikołaja

"Uważaj, o co prosisz Mikołaja" Nany Bekher, to moim zdaniem znakomity romans biurowy w świątecznym klimacie.

Carla z Williamem poznają się w klubie. Spędzają upojną, namiętną noc razem, by w poniedziałek okazało się, że mężczyzna jest szefem bohaterki. Banalne ? O nie ! Nie, w przypadku powieści Nany.

Mnie zaskoczyły ukryte rodzinne tajemnice głównych bohaterów. I chodź Carla szybko odkrywa, swoje sekrety, tak na, to co, spotkało jej szef, trzeba wytrwale poczekać. Ten posępny, zapracowany Pan nie jest skłonny tak łatwo zdradzić swoich tajemnic.

Podobało mi się również to, że namiętność pomiędzy bohaterami nie wybucha od razu, ich wzajemna fascynacja narasta z każdym dniem coraz bardziej, ponieważ oboje doszli do wniosku, że są w stanie razem współpracować, nie dając się porwać swoim pragnieniom.

Czy im się to uda ? Tego wam już nie zdradzę 🤫😍

Bardzo liczyłam na romans w świątecznym magicznym klimacie i taki, też dostałam. Jestem nim zachwycona 😍!

Książka pochłonęła mnie bez reszty. Nie mogłam się od niej oderwać. Ta lekka, monetami wzruszająca i zabawna historia bardzo mi się spodobała.

Z całego serca polecam ♥️

Kup książkę Uważaj, o co prosisz Mikołaja

Haunted Hearts
Nana Bekher 0
Okładka ksiązki - Haunted Hearts

Mroczna uczelnia kryje niejedną tajemnicę Młoda łowczyni wampirów Hazel Prescott rozpoczyna naukę w prestiżowym Shadowbrook College, uczelni dla studentów...

W rytmie namiętności
Nana Bekher0
Okładka ksiązki - W rytmie namiętności

Gdy pomiędzy braci wchodzi kobieta, nic nie jest oczywiste. Miłosny trójkąt napędzany rytmem namiętności tylko jednemu może przynieść laur zwycięstwa....