Okładka książki - W pułapce uczuć

W pułapce uczuć

🖤❤RECENZJA❤🖤

„Odliczam czas do rozpoczęcia walki!
Do startu gry o miłość,w której wszystkie chwyty dozwolone”

Od dnia, w którym jej siostra Monica przyprowadziła Nathan’a do domu, Alex zadurzyła się w nim jak wariatka. Mijają lata, a zakazana fascynacja nie ustaje, a wręcz narasta, a fakt, że razem pracują tylko ją potęguje. Nieświadoma uczucia siostry do jej męża, Monica, naciska Nathan’a na dziecko, a wszystko to dzieje się w Momencie, w którym on zdaje sobie sprawę, że mała i seksowna Alex cholernie go pociąga.
Rozpoczyna się gra pożądania między tą dwójką, w której póki co, to on ma ostatnie słowo i z reguły to co mam jej do powiedzenia pod wpływem pożądania, tylko rani zakochaną dziewczynę. Nowy kontrahent i służbowy wyjazd sprawia, że Alex próbuje pozbyć się natrętnych i zakazanych uczuć do Nathan’a. A nie mniej przystojny i gorący Jordan, nocą spędzoną z Alex próbuje wybić Nathan’a z głowy, lecz serce nie sługa, a zdradzieckiego ciała nie da się na chwilę oszukać i powstrzymać przed natarczywym szwagrem.
Toteż konsekwencje tych gorących momentów, będą początkiem wydarzeń, które zmienią życie nie tylko Alex, ale i jej najbliższych. Co jeśli odważy się ona dopuścić trzeciego gracza do tej zagmatwanej gry? Albo możemy spodziewać się szczęśliwego zakończenia, albo całkowitego zagmatwania tej historii.

Na początku chciałbym zgłosić oficjalny protest przeciwko takiemu zakończeniu!
A tak poważnie, to takiej miłosnej konfiguracji jeszcze nie było.

Zapewniam Was, że to co tu się wyrabia, to istny emocjonalny i seksualny rollercoaster. Niestabilność uczuciowa prawie każdego z bohaterów wysuwa się na pierwszy plan, ale to Alex jest w tej historii główną sprawczynią całego tego gorącego i emocjonalnego zamieszania, a to powoduje, że pochłaniamy książkę dosłownie parę godzin.

Oczywiście, jak to w życiu bywa nie obejdzie się bez strat i trudnych momentów, a nawet tych bez wyjścia.

Nie mniej jednak ilość tych najbardziej gorących i pikantnych momentów powoduje, że możemy zaliczyć to cudo do bardzo wyuzdanej literatury erotycznej.

Tytuł książki „W pułapce uczuć” jest totalnym strzałem w dziesiątkę!

Pięknie dziękuję autorce i wydawnictwu za egzemplarz do recenzji i z chęcią poznałabym dalsze losy głównych bohaterów.
Gorąco i pikantnie polecam

Informacje dodatkowe o W pułapce uczuć:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2022-01-28
Dodał/a opinię: EroticBooksLover

Tagi: literatura obyczajowa

Zobacz opinie o książce W pułapce uczuć

Kup książkę W pułapce uczuć

Odliczam czas do rozpoczęcia walki! Do startu gry o miłość, w której wszystkie chwyty dozwolone.

-Teraz posłuchaj mnie - powiedział, odsuwając się trochę .- Ja mogę to z Tobą robić, ja i tylko ja, no chyba że zapragnę, aby ktoś wziął cię na moich oczach.

Więcej cytatów z tej książki

Cole. Uwięziona pokusa
AT Michalak0
Okładka ksiązki - Cole. Uwięziona pokusa

Cole spełniając prośbę kolegi nie sądził, że spotka go coś niezwykłego. To miało być tylko odwrócenie uwagi i granie skrzydłowego. Nasz bohater pod wpływem...

Zakazana namiętność
AT Michalak0
Okładka ksiązki - Zakazana namiętność

Dwóch braci, jedna kobieta. Czy z trójkąta może wyjść tylko para zwycięzców? Czy można kochać tak samo dwie osoby i nigdy nie wyrzec...