Okładka książki - W pułapce uczuć

W pułapce uczuć

"W pułapce uczuć" to książka, która pokazuje, jak ciężka bywa miłość, która nieproszona zjawia się, by czasem namieszać w życiu nie tylko jednej osoby!

Alex to piękna i inteligentna kobieta, która swoje uczucia ulokowała, nie w tym mężczyźnie co powinna, etyka mówi jej, odpuść, a serce żyje innymi wartościami i pragnie tego, co zakazane- szwagra!

Natan przystojny właściciel firmy, szczęśliwy mąż, lecz życie czasem go przytłacza, kładąc cienie nad jego związkiem!

Czy Alex będzie na tyle odważna, że wyzna Natanowi swoje uczucia? Czy Natan zobaczy w Alex nie tylko świetnego pracownika i szwagierkę? Czy jest, chociaż cień szansy na szczęśliwe zakończenie? Tego Wam nie zdradzę, ale koniecznie zajrzyjcie do książki po odpowiedzi!

At. Michalak zdecydowanie rozpieściła mnie tą książką!!! Od dawna wiemy, że owoc zakazany smakuje najlepiej, ale autorka postanowiła namieszać i to mocno! Alex to zdecydowanie bardzo mocna postać tej książki, ona nie podejmuje decyzji pochopnie, jeśli chodzi o uczucia, analizuje, bo w grę wchodzi szczęście jej siostry! Natan cóż mogę napisać, były momenty, kiedy chciałam krzyczeć ,,Co Ty robisz", by za chwilę kibicować mu! Ta dwójka zdecydowanie ma się ku sobie, lecz niestety czas nie jest im przychylny.

W książce mamy intrygę, która namiesza i to mocno! Miłość bywa ciężka, w miłości nie zawsze wszystko układa się idealnie, miłość potrafi ranić i właśnie tak jest w książce ,,W pułapce uczuć'!

Nie jest tajemnicą, że książki At. Michalak są blisko mojego serca , bardzo lubię styl autorki i zdecydowanie pomysły na fabułę, bo mimo, że zakończenie książki można przewidzieć, to na pewno nie w przypadku książek At. Michalak! ,,W pułapce uczuć" zakończenie, jak dla mnie było wielkim zaskoczeniem, bo już w trakcie czytania, miałam wizję zakończenia historii, ale bardzo mocno się myliłam!

Podsumowując, książka pełna intryg, w której miłość i pożądanie są owocem zakazanym! Zdecydowanie polecam!

Informacje dodatkowe o W pułapce uczuć:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2022-01-28
Dodał/a opinię: Marta Wiczuk

Tagi: literatura obyczajowa

Zobacz opinie o książce W pułapce uczuć

Kup książkę W pułapce uczuć

Odliczam czas do rozpoczęcia walki! Do startu gry o miłość, w której wszystkie chwyty dozwolone.

-Teraz posłuchaj mnie - powiedział, odsuwając się trochę .- Ja mogę to z Tobą robić, ja i tylko ja, no chyba że zapragnę, aby ktoś wziął cię na moich oczach.

Więcej cytatów z tej książki

W jego oczach
AT Michalak0
Okładka ksiązki - W jego oczach

Derek Brown ma 34 lata i charakter, który dostarcza mu wielu problemów. Jest właścicielem nieźle prosperującego klubu w Nowym Jorku. Derek...

Cole. Uwięziona pokusa
AT Michalak0
Okładka ksiązki - Cole. Uwięziona pokusa

Cole spełniając prośbę kolegi nie sądził, że spotka go coś niezwykłego. To miało być tylko odwrócenie uwagi i granie skrzydłowego. Nasz bohater pod wpływem...