Okładka książki - W ramionach mafii

W ramionach mafii

"W ramionach mafii" Moniki Nerc to pełen intryg, niebezpiecznych układów i podwójnej gry romans mafijny.

Vincenzo Gambino "Złotousty" to on rządzi podziemnym światem prostytucji w Warszawie. Jego metody działania są inne, niż większości mafiozów. Ten gangster potrafi odkryć wszystkie tajemnice przeciwnika by później go szantażować. Więc gdy Mojra rozpoczyna z nim grę, może przegrać nie tylko swój motor, jak również zagrożone jest też jej serce i godność.

Czy spotkanie tych dwoje było świetnie zaplanowaną intrygą? A może to czysty przypadek ?

Bardzo spodobała mi się ta książka. Jest całkiem inna, niż to, co do tej pory czytałam.

Sama postać Vincenzo wzbudziła moje ogromne zainteresowanie. Jest przebiegłym manipulantem, który potrafi rozgryźć przeciwnika w ułamku sekundy. Nic się przed nim nie ukryje. Każde, nawet najdrobniejsze kłamstwo wyłapie i wyciągnie z tego konsekwencje. A jego przeszłość... Po prostu włos jeży się na głowie przez co musiał przejść będąc dzieckiem.

Autorka w tą powieść wplątała niesamowicie wciągające kłamstwa, intrygi, tajemnice, morderstwa oraz miłość, która nie miała prawa się narodzić. Nie zabrakło akcji, która pędzi z rozdziału na rozdział zaskakując czytelnika odkrywanymi tajemnicami. Książka jest napisana z perspektywy obojga bohaterów co dla mnie jest dużym plusem. Fabuła jest troszkę zawiła więc trzeba się skupić, ponieważ w powieści mamy dużo wątków, które tak naprawdę wyjaśnią się przy końcówce powieści.

Mojra jak i Złotousty mają swoje tajemnice, które autorka... A w sumie nie zdradzę nic więcej POLECAM sięgnąć i przekonać się samemu co skrywa ta książka 😍

Informacje dodatkowe o W ramionach mafii:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-05-04
ISBN: 9788328720985
Dodał/a opinię: Dominika Witos

Tagi: Romans erotyczny

Zobacz opinie o książce W ramionach mafii

Kup książkę W ramionach mafii

Oblicze diabła
Monika Nerc0
Okładka ksiązki - Oblicze diabła

Trzeci tom serii mafijnej, której akcja rozgrywa się w Warszawie! Miłość do diabła nie jest łatwa, ale czasem serce nie pozostawia wyboru. Związek Catriony...

Pocałunek Diabła
Monika Nerc 0
Okładka ksiązki - Pocałunek Diabła

Drugi tom serii mafijnej, której akcja rozgrywa się w Warszawie!Miłość, wierność, prawda – to się dla niej liczyło. On nie potrafił jej tego...