Okładka książki - Wedle jej woli

Wedle jej woli

Tom 2 cyklu Wola

Rebecca od czasu, gdy uwolniła się ze szponów sekty, wiedzie (na ile to możliwe) normalne życie. Prowadzi kwiaciarnię i mieszka z ukochanym mężem.

No cóż, z tym „ukochanym” nieco się jednak zmieniło. Niestety zwykłe życie lekko przerosło Dylana. Mężczyzna pogrążył się w alkoholu, hazardzie i ramionach przypadkowych kobiet. To nie było życie, którego pragnęła Rebeka. Uciekła z sekty, by trafić do związku z toksycznym partnerem.

Gdy Noah dowiaduje się prawdy, postanawia zareagować i pomóc Rebecce uwolnić się od męża. Otrzymuje również szansę, by poznać swojego syna.

Wraz z lekturą odkrywamy, jak bohaterowie zmienili się od wydarzeń przedstawionych w pierwszym tomie oraz jak wielki wpływ miały na ich życie decyzje podjęte w przeszłości.

W tej części poznajemy bliżej wspólnika Noaha - Amira. Mężczyzna wpuszcza nas do swojego świata. Odkrywamy jego myśli, pragnienia oraz to, jak mocno potrafi kochać.

Książki Kasi, choć bardzo mroczne, mogę śmiało nazwać moimi comfort books. Sięgam po nie z ogromną ciekawością i przyjemnością. Z zapartym tchem śledzę losy bohaterów targanych emocjami, zachwycam się nietuzinkową fabułą i zwrotami akcji, których do samego końca nie sposób przewidzieć.

Autorka w genialny sposób manipuluje czytelnikiem, jednocześnie doprowadzając do satysfakcjonującego zakończenia każdego rozpoczętego wątku.

Po raz kolejny polecam twórczość Kasi Kasmat-Łyskaniuk, autorki, dla której zawsze znajdzie się miejsce na mojej półce.

Informacje dodatkowe o Wedle jej woli:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-03-30
Język oryginału: Polski
Dodał/a opinię: fantastyczna1995

Zobacz opinie o książce Wedle jej woli

Kup książkę Wedle jej woli

Wedle woli jego
Katarzyna Kasmat-Łyskaniuk 0
Okładka ksiązki - Wedle woli jego

Świat małej Rebekki zmienia się nagle. Rodzice informują ją, że całą rodziną wyprowadzają się na farmę, gdzie zaczną żyć zdrowo i w zgodzie z Bogiem. Dziewczyna...

Liliana
Katarzyna Kasmat-Łyskaniuk 0
Okładka ksiązki - Liliana

Małżeństwo Liliany i Camerona nie należało do udanych, choć w towarzystwie uważani byli za parę idealną. Za zamkniętymi drzwiami ich pięknego domu rozgrywał...