Okładka książki - Za horyzontem zdarzeń

Za horyzontem zdarzeń

🌿„Za horyzontem zdarzeń” to cudowna i emocjonująca historia o pięknej nastoletniej miłości podeptanej przez zachłyśnięciem się sławy oraz poczuciu,że świat muzyka to samo dobro.Rzeczywistość była zupełnie inna.Była okrutna,zła i brutalna.Efekt spełnienia marzeń zniszczył to co było prawdziwe-miłość.

🌿Powieść nasycona jest wieloma bolesnymi wydarzeniami z życia bohaterów.To one ukształtowały i nauczyły ich czym jest zły świat i co niesie podczas realizacji marzeń.W konsekwencji uczy się życia,a z czasem rozumie się swe błędy i decyzje,które zaważyły na przyszłości.

🌿Muszę wspomnieć o przedstawionej w fabule przepięknym krajobrazom Bieszczad.Dzięki nim czułam się,jakbym towarzyszyła bohaterom podczas powrotów do przeszłości oraz teraźniejszym wydarzeniom. Rozdzialy-kiedyś i dzisiaj- obrazują całą historię bohaterów,których los bardzo skrzywdził.Złe decyzje sprawiły,że żyli osobno,choć w sercu pamięć o sobie została.Dopiero poznanie całej prawdy uwidacznia zaznaną krzywdę i samotność przez lata.

🌿„Za horyzontem zdarzeń” to piękna opowieść o możliwości uzyskania drugiem szansy,by starać się odbudować to,co kiedyś się miało-miłość dla której warto wszystko porzucić i kochać-za to że się jest,a nie kim się jest!
🌿Historia bardzo mnie poruszyła i pokazała,że czasem warto zaryzykować i nie żyć przeszłości.Spelniac swoje marzenia i cieszyć się tym co mamy obok.A miłość?-dać jej szansę,by później nie żałować.
🌿Gorąco polecam

Informacje dodatkowe o Za horyzontem zdarzeń:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2025-07-16
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: romans Romans współczesny

Zobacz opinie o książce Za horyzontem zdarzeń

Kup książkę Za horyzontem zdarzeń

Na szlaku przeznaczenia
Katarzyna Fiołek0
Okładka ksiązki - Na szlaku przeznaczenia

CÓŻ TO BYŁA ZA UZDRAWIAJĄCA HISTORIA! Niezwykle czuła. Sklejająca złamane serca. Przepełniona ogromną miłością do Bieszczadów. I do ludzi. Przepiękna...

Wszystkie gwiazdy są twoje
Katarzyna Fiołek0
Okładka ksiązki - Wszystkie gwiazdy są twoje

Co dzieje się po tym, kiedy rzucasz wszystko i wyjeżdżasz w Bieszczady? Na początku możesz walnąć pudełkiem maślanych ciastek w łeb gburowatego i przystojnego...