Okładka książki - Zanim straciliśmy siebie

Zanim straciliśmy siebie

🧡„Zanim straciliśmy siebie” to I tom dylogi,który pokazuje niełatwą drogę życiową naszych bohaterów. Początkowa sielanka i zapomnienie o wszystkim miesza się z realizacją marzeń oraz niespodziankami losu.

🧡Opowieść to bardzo piękna a zarazem bolesna historia o tym,że jedno spotkanie wywraca całe życie,a odległość nie ułatwia,by przyszłość pisała się w kolorowych barwach.
🧡Powieść potrafi zaczarować ujrzeniem relacji,która jest zakazana,a która nie pozwala na to,by od niej uciec. Bliskość,rozmowy oraz wsparcie są początkiem cudownej relacji,która przysłania zło czyhające tuż za rogiem. Nieprzychylne osoby,walka o zdobycie rekordu i brak czasu staje się początkiem zmian oraz zrozumienie siebie nawzajem. Zmian nie tylko przyjemnych,ale także raniących dogłębnie i przynoszących nieodwracalne konsekwencje.

🧡„Zanim straciliśmy siebie” to cudowna historia o relacji zrodzonej na gorącej wyspie,która potrafi oczarować i zmotywować do działania. To także opowieść o bólu samotności i straty,która tak bardzo boli,że trudno o niej mówić. Już wyczekuję kontynuacji,bo zakończenie pozostawiło pustkę i ból.
🧡Czytajcie-gorąco polecam📖👌

Informacje dodatkowe o Zanim straciliśmy siebie:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-04-17
ISBN: b.d
Język oryginału: Polski
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: miłość romans Różnica wieku wakacje

Zobacz opinie o książce Zanim straciliśmy siebie

Kup książkę Zanim straciliśmy siebie

W sercu porachunków
Katarzyna Lewandowicz0
Okładka ksiązki - W sercu porachunków

Alessandro Caruso, członek rodziny mafijnej, spędza krótki urlop w San Matteo, przygotowując się do przejęcia władzy po ojcu, którego dni są policzone...

W sercu zemsty
Katarzyna Lewandowicz0
Okładka ksiązki - W sercu zemsty

Drugi tom porywającej mafijnej trylogii - jeszcze mroczniejszy, bardziej osobisty i niebezpieczny. Spojrzenie, które prześladowało Laurę w koszmarach...