💋PRZEDPREMIEROWA RECENZJA PATRONACKA💋
„Kobieta mój przyjacielu,to najniebezpieczniejszą broń tego świata…najpierw zaprowadzi cię do raju, by potem rzucić w otchłanie piekieł”
Zacznę od tego, że jeżeli nie znacie jeszcze dwóch poprzednich części #zlecenia999, to spokojnie możecie, a może nawet powinniście zacząć od tej części. Jest to swoisty powrót do przeszłości całej trójki Eduardo, Przemka i Daniela - przyjaciół, wspólników a teraz też rywali.
Niesamowite jest jak jedna kobieta, może wpłynąć na trzech różnych mężczyzn. Swoją aurą, swoją osobą oczarować i omamić. Sprawiająca wrażenie kruchej jak porcelana, w rzeczywistości twarda i przebiegła, potrafiąca znakomicie manipulować ludźmi i emocjami.
Tatiana to córka jednego z rosyjskich kontrahentów starego Mendozy i spółki.
Pojawiając się nagle, burzy całkowicie pukładany świat, każdego z trzech zauroczonych nią, młodych mężczyzn.
Walka samców alfa, jeszcze nigdy nie była tak ostra i taka tragiczna w skutkach.
W każdym tego słowa znaczeniu dla każdego z nich i nie tylko…
W sumie, zazdroszczę tym, którzy jeszcze nie znają tej serii i zdecydują się zacząć, właśnie od tego tomu, bowiem czytając później część pierwszą i drugą, będziecie mieli, całkiem inne spojrzenie na całą historię.
Cieszę się bardzo, że autorka zaskoczyła nas trzecim tom w ten sposób.
Powrót do przeszłości i poznanie bliżej każdego z trzech mężczyzn, a przede wszystkim odkrycie przyczyn późniejszego postępowania Eduarda, jest strzałem w dziesiątkę.
Pomimo młodego wieku każdego z nich, korzenie, z których się wywodzą, pozwalają im na całą mafijną otoczkę i postępowanie wbrew prawu, a także korzystanie w pełni z uciech tego świata, dozwolonych i tych trochę mniej.
Ostro i pikantnie, ale też emocjonalnie i wzruszająco.
Polecam serdecznie i jeszcze raz pięknie dziękuję autorce, za możliwość objęcia patronatem medialnym, także 3 części serii Zlecenie 999
Data wydania: 2022-01-21
EroticBooksLover
„Zlecenie 999” przedstawia losy młodej studentki logistyki, która stara się łączyć studia dzienne z pracą jako kelnerka. Ze względu...
Alicja Brzozowska jest u szczytu swojej kariery zawodowej, która z każdym dniem przytłacza ją coraz bardziej. Próbując zmienić swoje dotychczasowe życie...