Okładka książki - Estrella. Wyścig po miłość

Estrella. Wyścig po miłość

CO ZROBISZ, JEŚLI POJAWI SIĘ KTOŚ, KTO BĘDZIE CHCIAŁ UJAWIĆ TWÓJ NAJWIĘKSZY SEKRET

Miami po zmroku to świat pełen adrenaliny, nielegalnych wyścigów i niebezpiecznych układów oraz... tajemnic.

Danger i Estrella skrywają sekret, którego wyjawienie może się skończyć katastrofą. Ich miłość to zakazany owoc, o którym nikt nie może się dowiedzieć. Gdy zakochani zaczynają otrzymywać listy z pogróżkami, ich związek staje się bardziej ryzykowny niż kiedykolwiek.

Czy w świecie, gdzie lojalność ma swoją cenę, miłość może przetrwać? A może to ona doprowadzi ich na skraj przepaści?

Wyścig już się rozpoczął - a stawką jest coś więcej niż życie

Informacje dodatkowe o Estrella. Wyścig po miłość:

Wydawnictwo: Agora
Data wydania: 2025-05-07

Tagi: Romans współczesny

Kup książkę Estrella. Wyścig po miłość

Estrella. Wyścig po miłość - opinie o książce

Recenzja

„Estrella. Wyścig po miłość”

Cykl: Dangerous Love (tom 2)

AUTOR: Klaudia Bianek

WYDAWNICTWO: ALE

„Jeśli ja jestem dla niego niebezpieczna, to chyba nie zdaje sobie sprawy, jak bardzo on jest niebezpieczny dla mnie”.

Gdy serce przyspiesza nie tylko przez prędkość.

Nielegalne wyścigi, zakazana miłość i sekret, który może zniszczyć wszystko, Bianek wrzuca piąty bieg i nie ogląda się za siebie. Od pierwszych stron czuć napięcie, jak napięta linka hamulca, która lada moment puści. Ta historia to literacki skok adrenaliny, który łączy klimat ulicznych wyścigów z historią uczucia, które nie powinno się wydarzyć. A jednak się wydarza i rozsadza wszystko od środka. Sceny wyścigów są tak intensywne, że niemal czuć wibracje pod skórą.

„Estrella. Wyścig po miłość” to emocjonalny drift niebezpieczny i uzależniający. Nie musisz kochać wyścigów, by pokochać tę historię. Ale gwarantuję po przeczytaniu, nie przejdziesz obojętnie obok bijącego serca, które pędzi na pełnych obrotach. Jeśli miałabym opisać tę historię jednym słowem, byłoby to: intensywna. Drugi tom nie tylko dorównuje pierwszemu, ale momentami wręcz go przebija. Akcja nie zwalnia ani na moment, jesteśmy wrzuceni w sam środek nielegalnych wyścigów motocyklowych, gdzie każdy zakręt może zmienić bieg wydarzeń.

Relacja między bohaterami pulsuje napięciem, różnica wieku dodaje jej smaku, a erotyczna chemia między nimi jest wręcz namacalna. To nie jest grzeczna opowieść o miłości, tylko pełna ognia, namiętności i nieoczekiwanych zwrotów akcji jazda bez trzymanki. Tutaj emocje nie są dodatkiem, są głównym silnikiem napędowym całej historii. Związek Dagnera i Estrelli staje się polem minowym, a każdy krok to ryzyko. Ale miłość? Miłość to adrenalina, której nie da się wyłączyć. Dostajemy uczucia, które gryzą od środka. O miłości, która boli, bo istnieje tam, gdzie nie powinna. O wyborach, które nigdy nie są proste.

Napięcie narasta z każdą stroną, a klimat nocy w Miami, duszny, lepki od tajemnic, niebezpiecznych układów, wciąga jak dym z palących się opon. W tle świszczą silniki, a na pierwszym planie, spojrzenia, które mówią więcej niż słowa. Autorka z premedytacją gra na emocjach. Kiedy Estrella zaczyna dostawać listy z pogróżkami, a Danger staje się celem dla tych, którzy wiedzą za dużo, zaczynamy rozumieć, że to nie jest opowieść o „czy”, ale o „kiedy” wszystko się posypie. I kto wtedy zostanie.

Autorka z ogromną precyzją maluje emocje, nie na różowo, ale w barwach asfaltu, dymu i łez. Nie epatuje banałem, lecz prowadzi przez ciemność do świateł reflektorów, gdzie każda decyzja ma swoją cenę. Jej styl to literacki silnik V8 – mocny, dynamiczny, a przy tym pełen niuansów. Prawdziwa pułapka dla czytelnika – ale taka, z której nie chcesz się wydostać. Jej lekkość pióra sprawia, że od pierwszej strony wpadasz w historię jak w wir i nawet się nie obejrzysz, a już jesteś w połowie książki. To pisanie, które nie przeciąża, ono płynie, prowadzi i angażuje bez wysiłku. Potrafi jednym zdaniem zbudować napięcie, innym rozbroić śmiechem lub złamać serce. Dzięki temu czytanie jej książki to jak rozmowa z kimś, kto doskonale wyczuwa Twój rytm i ani przez moment nie nudzi.

„Czuję ciężar w klatce piersiowej. To już nie jest to intrygujące uczucie, gdy balansowaliśmy na krawędzi tego, co upragnione i zakazane”.

Carmen ukrywa romans z nauczycielem, który może zrujnować ich życie, gdy anonimowe liściki zaczynają grozić ujawnieniem prawdy. Zdesperowana i pod presją choroby ojca, dziewczyna postanawia zakończyć to co ich łączy, jednak on nie chce pozwolić jej odejść.
Miłość do Arsena i własne marzenia ścierają się z rzeczywistością pełną ryzyka, bólu i decyzji bez dobrych rozwiązań.

-Czy Carmen dowie się, jak smakuje przyszłość u boku Arsena?

-Kto wysyła pogróżki Carmen?

-Czy Arsen będzie gotów zaryzykować wszystko dla Carmen?

-Czy zrobi wszystko by ochronić Carmen?

Polecam. Wejdź do gry. Zaryzykuj. Miłość czeka tam, gdzie zaczyna się strach.

Avatar użytkownika - ubookmi
ubookmi
Przeczytane:2025-05-15, Ocena: 6, Przeczytałam,

Jeśli wydawało się Wam, że pierwsza część Danger była emocjonalnym rollercoasterem, to Estrella udowadnia, że autorka dopiero się rozkręca. Powrót do mrocznego, pulsującego rytmem motocykli świata Miami to jak skok na głęboką wodę. Adrenalina, zagrożenie i sekrety wiszące w powietrzu oraz niczym niezmącony zapach spalin i palonej gumy.

Trzeba od razu zaznaczyć, że Estrella to nie jest książka, którą można czytać jako samodzielną historię. Bez znajomości Danger trudno będzie odnaleźć się w gęstych emocjonalnie relacjach i zrozumieć motywacje bohaterów. To kontynuacja w pełnym tego słowa znaczeniu, z mocnym fabularnym rdzeniem, który bije w rytmie serc Estrelli i Dangera.

Ich zakazana miłość wciąż rozgrzewa strony, choć tym razem autorka postawiła na subtelniejszy ton. Scen intymnych jest mniej, ale jeśli już się pojawiają, są napisane z ogromnym wyczuciem i zmysłowością. Zamiast fizycznej bliskości mamy więcej napięcia, lęku, narastającej niepewności i listów z pogróżkami, które stawiają ich związek w jeszcze bardziej niebezpiecznym świetle.

Świetnie oddany klimat wyścigów, ten niepowtarzalny ryk silników, nocne światła odbijające się w kaskach i ryzyko czyhające za każdym zakrętem ponownie staje się niemal osobnym bohaterem powieści. Motyw agape, czyli bezwarunkowej miłości, został tu przedstawiony z ogromną delikatnością i mocą jednocześnie. To uczucie, które daje siłę, ale może też pogrążyć.

Warto też podkreślić, jak pięknie autorka ukazała rodzinę jako bezpieczną przystań. Źródło wsparcia, ale i emocji, które potrafią zranić. Zazdrość jako niszczycielska siła wynurza się tu stopniowo, by w końcu uderzyć z pełną mocą i ukazać, jak potrafi zniszczyć człowieka od środka, zostawiając po sobie tylko zgliszcza.

Choć zakończenie nie jest zaskoczeniem, autorka umiejętnie podpowiada czytelnikowi właściwą drogę. Sposób, w jaki je podaje, robi wrażenie. To zakończenie przemyślane, emocjonalne i satysfakcjonujące. A jednocześnie otwarte. Bo choć Dangerous Love miało być dylogią, ostatnie strony zostawiają uchyloną furtkę. I szczerze mówiąc, mam ogromną nadzieję, że jeszcze przez nią przejdziemy.

Avatar użytkownika - Bookszonki
Bookszonki
Przeczytane:2025-05-05, Ocena: 4, Przeczytałem, Mam, 52 książki 2025,

Drugi tom dylogii Dangerous love.

Czekałam na niego, byłam bardzo ciekawa jak się zakończy historia Estrelli i Dangera.

Ten tom przeleciał mi błyskawicznie, niczym nasi bohaterowie na swoich motocyklach.

Było dużo emocji, były zagadki do rozwiązania, pikantne, upojne noce i rozterki.

Wprowadzona została nowa postać, która nieco zamieszała w tym kotle emocji.

I chociaż szybko połapałam się kto stoi za pogróżkami w stronę Carmen to nie przeszkodziło mi to w odbiorze całości fabuły.

Chociaż przyznam, że nasza bohaterka dostała potężny cios ze strony, której się nie spodziewała.

Ta dylogia to gratka dla fanów wyścigów motocyklowych, nie stroniących od spicy scen.

Romans z motywem age gap (on starszy o 14 lat) to kolejna wisienka na naszym adrenalinowym torcie.

Carmen musi zmagać się nie tylko z tym, z czym wiąże się jej relacja z nauczycielem ale także w życiu prywatnym, gdzie jej ojciec potrzebuje więcej pomocy niż dziewczyna może mu dać.

Za to Arsen nie potrafi sobie odpuścić tego uczucia, które w nim wykiełkowało a jednocześnie boi się, że nie wolno mu tego czuć po stracie Sydney.

Nasza para musi zmagać się nie tylko z tym, co się dzieje na zewnątrz ale także z tym, co tłumią oboje w sobie.

Dopadają ich wątpliwości, muszą dokonywać wyborów, rozwiązać spory...

Nie zazdroszczę im presji, jaka na nich ciąży.

Jednocześnie trochę mam niedosyt, chciałabym więcej i również pragnę poznać dalsze losy tej dwójki, np. po kilku latach.

Czy Carmen poszła na studia, jak sobie tam radzi, co z Arsenem?

Czy będą dalej razem?

Czy pokonają przeciwności losu?

Czy odważą się pozwolić sobie na miłość?

Adrenalina, dynamiczna akcja, zagrożenia i miłość to mieszanka wybuchowa, którą tu znajdziecie a perełką jest to, co autorka dodała w notce na końcu.

Can't wait! Juan zasługuje na swoją historię, to zdecydowanie moja ulubiona postać tej dylogii.

Niby drugoplanowa ale jednak ważna, zawsze gdzieś się pojawia.

Jest niczym dobry duch, który czuwa i roztacza parasol ochronny nad swoimi bliskimi.

Jeśli kochacie dynamiczne akcje, motory, romanse i różnicę wieku, będziecie zachwyceni!

P.s. dodajcie do tego hiszpański!

Po tym jak relacja Carmen i Arsena nabrała rumieńców oboje zaczęli zdawać sobie sprawę, że zaszło to za daleko. Zbyt wiele ryzykują. Romans nauczyciela i uczennicy - to nie może się dobrze skończyć. I choć próbowali ten związek zakończyć chemia między nimi i wzajemne przyciąganie jest zbyt silne. Zwycięży rozum czy serce?

Carmen otrzymuje listy z pogróżkami, a Arsen zrobi wszystko by uchronić ją przed konsekwencjami jakie niesie za sobą ujawnienie ich relacji. Na torze również nie dzieje się zbyt dobrze. Oboje dali ponieść się emocjom i teraz znów muszą stanąć razem na linii startu. Kto wygra? Danger czy Estrella? Stawka w tym wyścig jest bardzo duża.

"Estrella. Wyścig po miłość" to kontynuacja historii Carmen i Arsena. Znajomość pierwszej części jest tu konieczna. Bardzo się cieszę, że mogłam wrócić do tych bohaterów. Estrella, a właściwie Carmen to odważna, uparta i zawzięta dziewczyna. Na pierwszym miejscu jest u niej rodzina. Martwi się o ojca, który przebywa w szpitalu. Zawsze może liczyć na ciotkę i kuzynów. Ale czy na pewno? Arsen wydaje się opanowany i stawia dobro Carmen ponad wszystko. Jest też gotów wziąć całą winę na siebie gdyby ich relacja wyszła na jaw. Jest troskliwy i opiekuńczy. Tych dwoje jest wprost dla siebe stworzonych. Oboje mierzą się z bolesnymi wspomnieniami i utratą bliskich. Żyją też w ciągłym strachu.  Jak zakończy się ich historia? Książki Klaudii Bianek przepełnione są emocjami. Tu również mamy ich całe mnóstwo. Były chwile trzymające w napięciu, opisy wyścigów czy sceny zbliżeń. To romans z różnicą wieku i dodatkowo z zakazaną relacją. A czyta się rewelacyjnie. Dosłownie pochłaniałam kolejne rozdziały. Byłam bowiem ciekawa kim okaże się szantażysta i jak to wszystko się skończy. I bardzo się cieszę, że na końcu autorka zapowiedziała już kolejną książkę i to o kuzynie Carmen. Już nie mogę się doczekać, bo czytanie książek Klaudii Bianek to sama przyjemność. Polecam!

Avatar użytkownika - zaczytana__m
zaczytana__m
Przeczytane:2025-05-09, Ocena: 6, Przeczytałem,

Miami po zmroku - miasto pełne nielegalnych wyścigów, podczas których góruje adrenalina, nasycone niebezpieczeństwami i tajemnicami ukrytymi przed światem.

I w tym wszystkim Estrella i Danger ukrywający swój związek. Powiedzenie, że zakazany owoc smakuje najbardziej, w ich przypadku nabiera nowego znaczenia. Uczucie między nimi nigdy nie powinno było wykiełkować. Ale stało się. I w dodatku jest tak silne, że nic nie jest w stanie go ugasić. Największy problem pojawia się wtedy, gdy zakochani zaczynają otrzymywać listy z pogróżkami od kogoś, kto zna ich największą tajemnice, a jej ujawnieniem może ich wiele kosztować.

Czy w świecie, w którym lojalność ma swoją cenę, miłość może przetrwać?

Wyścig właśnie się zaczyna...

START!

? sięgając po ten tytuł pamiętaj, żeby najpierw zapoznać się z ,,Dangerem". W innym wypadku ta historia nie będzie miała sensu, ponieważ ,,Estrella" jest jego bezpośrednią kontynuacją.

W tej historii czytelnik poznaje dalsze losy dwójki głównych bohaterów, których łączy piękne, ale zakazane uczucie. Związek pomiędzy nauczycielem, a uczennicą przez większość osób nie jest czymś akceptowalnym, więc trzeba go ukrywać pod maską pozorów. Problemy zaczynają się wraz z pojawieniem krótkich pogróżek, które z czasem stają się coraz odważniejsze. Ktoś zna ich tajemnice i jest gotów wyjawić ją światu...

,,Estrella. Wyścig po miłość" to historia, w której emocje grają jedną z głównych ról i dostarczają ogromnej ilości wrażeń. Pełna napięcia sprawia, że czytelnik przeżywa ją z ogromnym zaangażowaniem emocjonalnym. Dodatkowo dialogi, których jest tutaj duża ilość sprawiają, że całość czyta się w mgnieniu oka, jednocześnie marząc o tym, żeby nie skończyła się ona zbyt szybko.

Autorka przedstawia Miami w dwóch wersjach - normalna codzienność, którą zna większość mieszkańców tego urokliwego i tajemniczego miasta, a także mroczne Miami, gdzie czycha pełno niebezpieczeństwa. Gwarantowana emocjonalna zabawa, podczas której czytelnik nie będzie w stanie odłożyć tej książki na bok.

Warto zwrócić uwagę na wyścigi, których oczywiście w tym przypadku nie brakuje. Autorka opisała je z dużą dokładnością, sprawiając, że adrenalina we krwi czytającego buzuje na najwyższych obrotach.

,,Estrella. Wyścig po miłość" to genialna kontynuacja serii ,,Dangerous love" pełna akcji, ale też scen erotycznych, których jest sporo. I warto zwrócić na to uwagę, bo nie każdemu może to pasować. Z pewnością jest to seria, która przypadnie do gustu u fanom motywu age gap, a zakończenie zaskakuje...

???

Avatar użytkownika - zaczytanaulcia
zaczytanaulcia
Przeczytane:2025-05-05, Ocena: 5, Przeczytałem,

"Nie potrafię odgrodzić się od niego raz na zawsze. Jest moją słabością, pragnieniem, marzeniem. On jest... Wszystkim."

???

"Danger" Klaudii Bianek zrobiła na mnie absolutnie pozytywne wrażenie, dlatego z wielką niecierpliwością czekałam na dalsze losy bohaterów.

Kiedy więc dostałam od Wydawnictwa Ale przesyłkę z "Estrellą", nie mogłam doczekać się jej lektury.

Spodziewałam się, że ta część będzie bardzo dobra, jednak nie spodziewałam się, że aż tak!

Ta książka wciąga od pierwszych stron i nie sposób się od niej oderwać.

Bohaterowie są idealnie wykreowani, a ich losy przyspieszają bicie serca.

Adrenalina.

Strach.

Niepewność.

Zazdrość.

Miłość.

Miłość, która nie ma racji bytu, a mimo to pojawia się między Estrellą a Dangerem.

Miłość zakazana, a mimo to tak bardzo silna, tak bardzo prawdziwa.

Miłość, dla której nie liczy się wiek.

Miłość, która ma pozostać tajemnicą, i która zostaje wystawiona na potężną próbę.

Miłość zraniona.

Obnażona.

Bezbronna.

Miłość, którą stać na wszelkie poświęcenia.

Miłość dojrzała.

Niewątpliwie ten romantyczny wątek stanowi główny filar tej powieści. Niemniej wyścigi motocyklowe, adrenalina i niepewność - podsycają jej wydźwięk.

Uczucie, jakie między nimi wybucha jest nagłe. Nasączone namiętnością i pożądaniem. Naznaczone strachem o przyszłość. Romans między Esterllą a Dangerem nie ma racji bytu. On jest jej nauczycielem. Ona jego uczennicą. Dzieli ich duża różnica wieku. A łączy coś nie tylko zakazanego, ale coś naprawdę silnego.

I chociaż starają się ukrywać relację w tajemnicy, ta dociera do niepowołanych uszu.

Estrella i Danger dostają anonimy.

Ktoś ewidentnie o nich wie i zrobi wszystko, by ich zdemaskować.

Z jakimi konsekwencjami przyjdzie im się mierzyć?

"Estrella" to niewątpliwie skrojony na miarę romans, od którego nie sposób się oderwać. Uwodzi, czaruje. Zaskakuje.

Adrenalina wyziera z każdej ze stron.

Jest niebezpiecznie.

Jest tajemniczo.

Jest namiętnie.

Momentami nawet wzruszająco.

Autorka żongluje emocjami. Wywołuje ciarki na plecach, rozpala do czerwoności.

Och! Mam cichą nadzieję, że to jeszcze nie koniec losów bohaterów ?

Trzymam za to kciuki ?

Kiedy czytałam pierwszą część dylogii, czyli Dangera, byłam wniebowzięta historią i nie mogłam doczekać się kontynuacji. To była książka niesamowita, pełna emocji, adrenaliny, tajemnic i rodzącego się uczucia. Wiecie jaka byłam szczęśliwa, kiedy wyszła druga część i mogłam jej patronować? Takie książki warto brać pod swoje skrzydła, bo to perełki. Dlatego dziś z przyjemnością dzielę się z Wami moimi wrażeniami dotyczącymi drugiej części dylogii Dangerous Love, czyli ,,Estrella. Wyścig po miłość"

W tej części właśnie miłość, zakazane uczucie między Dangerem, a Estrellą wychodzi na przód i to ono sprawia, że wiele razy wstrzymujemy oddech podczas czytania. Ta miłość, choć piękna, silna i dojrzała, od początku nie może ujrzeć światła dziennego. Romans, który musi zostać w tajemnicy. Miłość, która nie powinna się wydarzyć, a jednak wydarzyła się i płonie tak, że może poparzyć. Ta miłość dała mi wiele do myślenia. Czy kiedy kocha się kogoś tak mocno, to czy takie uczucie powinno być ograniczane z góry przez reguły i schematy?  Czy miłość powinna być ograniczana?  Dlaczego są w ogóle pewne schematy nawet w miłości. Schematy, które muszą być zachowane, bo inaczej nie ma racji bytu, albo trzeba się ukrywać? Dlaczego miłość nie może być piękna i prosta i dlaczego nie liczy się samo uczucie? Naszły mnie takie rozmyślania na ten temat, gdy patrzyłam na uczucie bohaterów, które spadło na nich jak grom z jasnego nieba i od razu zostało skazane na ciężki żywot, ale takiego uczucia, takiej miłości można im tylko pozazdrościć. Życie niestety nie jest usłane rózami. Jednak walka o to, co piękne zawsze zachwyca mnie zarówno w książkach, jak i w życiu.

Na tle tego pięknego uczucia mamy mrok, dużą dawkę adrenaliny, silne emocje, szantaż,  rodzinne więzi i wiele innych ciekawych elementów historii, które złożone w całość tworzą niesamowicie ekstremalną i emocjonalną pozycję.

Klaudia Bianek tworząc swoich bohaterów zrobiła to w taki sposób, że czytelnik żyje ich życiem. Dlatego też to, co przeżywają oni, udziela nam się i tworzy realny obraz świata, w którym się obracają. Scen erotycznych również tutaj nie brakuje, ale przecież taka namiętność jaka obezwładniala bohaterów, musiała iskrzyć i buchać, jak ogień z pieca.

Zakończenie wiele ujawnia. Szkoda, że to już koniec. Ale, ale ! Autorka coś jeszcze dla nas szykuje. Bądźcie czujni.

Danger bez Estrelli nie ma racji bytu. Dlatego jeśli chcecie poznać tę dylogię, musicie przeczytać ją od początku.

Niektóre historie kończą się tam, gdzie inne dopiero nabierają sensu. ,,Estrella. Wyścig po miłość" nie jest początkiem. To powrót. Kontynuacja uczucia, które nie powinno mieć prawa bytu, a jednak przetrwało. Choć osłabione, wystawione na próbę, ścigane lękiem i podejrzeniem. To drugi rozdział zakazanej bliskości, której nie można kochać w świetle dnia.

Ten tom nie przynosi ukojenia. On rozpala. Budzi emocje, które dawno powinny ucichnąć, a zamiast tego wybrzmiewają jeszcze głośniej, jeszcze boleśniej. Tu już nie chodzi o pierwsze zauroczenie. Tu chodzi o walkę, o prawo do miłości, o oddech bez strachu, o dotyk, który nie niesie ze sobą groźby zniszczenia.

Bohaterowie stają przed brutalną prawdą: ktoś zna ich sekret. Ktoś igra z ich lękiem. Listy, pogróżki, nieustanne napięcie, a wszystko zdaje się mówić: ,,Nie wolno wam kochać". A jednak oni nie przestają. Bo jak przestać kochać kogoś, kto jest dla ciebie wszystkim, nawet jeśli świat próbuje wam to odebrać?

W tej części nie ma już miejsca na naiwność. Miłość to nie przygoda. To wybór. Codzienny, bolesny, ryzykowny. Każdy pocałunek może być zdradą. Każdy krok - początkiem końca. A jednak serca biją dalej, a dłonie wciąż się odnajdują. Bo są dusze, których nie da się rozdzielić, nawet gdy wszystko wokół mówi, że muszą się pożegnać.

,,Estrella. Wyścig po miłość" to opowieść o uczuciu wystawionym na próbę ognia. O tym, że czasem największym heroizmem nie jest ucieczka, lecz trwanie. To książka intensywna, zmysłowa, przepełniona niepokojem i pasją. Każda strona tętni napięciem emocjonalnym. To nie tylko romans. To świadectwo siły.

Nie sposób się od niej oderwać. Nie dlatego, że fabuła zaskakuje, choć zaskakuje nieustannie, ale dlatego, że serce bije w rytmie tej historii. Czytelnik staje się jej częścią. Czuje strach, namiętność, bunt. Pragnie tego, czego pragną bohaterowie: odrobiny normalności. Odrobiny ciszy w świecie pełnym wrzasku.

Ta książka zostaje z tobą. Nie przez efektowne zwroty akcji, ale przez prawdę, którą niesie. Bo czasem największym ryzykiem jest kochać. A największym zwycięstwem - nie przestać.

Pokochaj mnie jeszcze raz
Klaudia Bianek0
Okładka ksiązki - Pokochaj mnie jeszcze raz

To miał być romans jak z bajki – los postanowił jednak inaczej. Był ślub, a później… rozstanie. Tomek to autor bestsellerowych romansów. Jego...

Więcej serca niż rozumu
Klaudia Bianek0
Okładka ksiązki - Więcej serca niż rozumu

Autorka znakomitych powieści New Adult powraca z historią o sile miłosnych uniesień. Krystian jest strażakiem, któremu niestraszny żaden pożar...