Okładka książki - Estrella. Wyścig po miłość

Estrella. Wyścig po miłość

Drugi tom dylogii Dangerous love.

Czekałam na niego, byłam bardzo ciekawa jak się zakończy historia Estrelli i Dangera.

Ten tom przeleciał mi błyskawicznie, niczym nasi bohaterowie na swoich motocyklach.

Było dużo emocji, były zagadki do rozwiązania, pikantne, upojne noce i rozterki.

Wprowadzona została nowa postać, która nieco zamieszała w tym kotle emocji.

I chociaż szybko połapałam się kto stoi za pogróżkami w stronę Carmen to nie przeszkodziło mi to w odbiorze całości fabuły.

Chociaż przyznam, że nasza bohaterka dostała potężny cios ze strony, której się nie spodziewała.

Ta dylogia to gratka dla fanów wyścigów motocyklowych, nie stroniących od spicy scen.

Romans z motywem age gap (on starszy o 14 lat) to kolejna wisienka na naszym adrenalinowym torcie.

Carmen musi zmagać się nie tylko z tym, z czym wiąże się jej relacja z nauczycielem ale także w życiu prywatnym, gdzie jej ojciec potrzebuje więcej pomocy niż dziewczyna może mu dać.

Za to Arsen nie potrafi sobie odpuścić tego uczucia, które w nim wykiełkowało a jednocześnie boi się, że nie wolno mu tego czuć po stracie Sydney.

Nasza para musi zmagać się nie tylko z tym, co się dzieje na zewnątrz ale także z tym, co tłumią oboje w sobie.

Dopadają ich wątpliwości, muszą dokonywać wyborów, rozwiązać spory...

Nie zazdroszczę im presji, jaka na nich ciąży.

Jednocześnie trochę mam niedosyt, chciałabym więcej i również pragnę poznać dalsze losy tej dwójki, np. po kilku latach.

Czy Carmen poszła na studia, jak sobie tam radzi, co z Arsenem?

Czy będą dalej razem?

Czy pokonają przeciwności losu?

Czy odważą się pozwolić sobie na miłość?

Adrenalina, dynamiczna akcja, zagrożenia i miłość to mieszanka wybuchowa, którą tu znajdziecie a perełką jest to, co autorka dodała w notce na końcu.

Can't wait! Juan zasługuje na swoją historię, to zdecydowanie moja ulubiona postać tej dylogii.

Niby drugoplanowa ale jednak ważna, zawsze gdzieś się pojawia.

Jest niczym dobry duch, który czuwa i roztacza parasol ochronny nad swoimi bliskimi.

Jeśli kochacie dynamiczne akcje, motory, romanse i różnicę wieku, będziecie zachwyceni!

P.s. dodajcie do tego hiszpański!

Informacje dodatkowe o Estrella. Wyścig po miłość:

Kup książkę Estrella. Wyścig po miłość

Jeśli tylko Ty
Klaudia Bianek0
Okładka ksiązki - Jeśli tylko Ty

"Jeśli tylko Ty" , pierwszy tom nowej serii "Nieobojętność" autorstwa Klaudii Bianek, to historia, która nie wydarzyła się naprawdę. I całe szczęście....

Ocalało tylko serce
Klaudia Bianek0
Okładka ksiązki - Ocalało tylko serce

Autorka „Jedynego takiego miejsca”, uwielbiana przez czytelników, Klaudia Bianek, powraca z historią, która rozgrzeje Twoje serce...