Okładka książki - Daleko od siebie

Daleko od siebie

💙„Daleko od siebie” to historia pogubionej bohaterki,która uciekając przed relacjami,gubi się w pożądaniu i przyjemnościach.Przez lata błądzi we mgle i wyniszcza się. Nawet będąc teraz świetną psychoterapeutką nie potrafi znaleźć dla siebie idealnej drogi,by cieszyć się z bliskości i mieć ją obok-na dłużej.

💙Historia ukazuje kobietę i jej samotność.Gdy wreszcie pozwala sobie na szansę,to życie przynosi jest cierpienie.Nowe obowiązki & nowe wyzwania,by zrealizować swój cel jest początkiem nowej znajomości,która budzi napięcie i emocjonalne chwile. Przypomina o zapomnianych potrzebach oraz pokazaniu swojej prawdziwej twarzy-nie tej wykreowanej na potrzeby świata,lecz tej innej-w czterech ścianach.

💙„Daleko od siebie” to historia o traumach przeszłości,które niepytane weszły w życie,relacjach tylko na chwile,przyjaźni,powrocie przeszłości,aby uporządkować papierologię oraz bliskości budzącej zapomniane pożądanie i wyzwalające nowe uczucia.
💙Piękna historia o tym,by dać sobie drugą szansę i pozwolić wreszcie sobie na szczęście.
💙Czytajcie-polecam📖

Informacje dodatkowe o Daleko od siebie:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2026-03-25
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: romans Romans współczesny

Zobacz opinie o książce Daleko od siebie

Kup książkę Daleko od siebie

Za blisko
Anna Kulawik0
Okładka ksiązki - Za blisko

Za blisko - Ta miłość nie powinna im się przytrafić... Anita ma dwójkę dzieci, męża, dom i psa. I poczucie, że gdzieś w tym nudnym życiu zagubiła siebie...

Jeszcze bliżej
Anna Kulawik0
Okładka ksiązki - Jeszcze bliżej

Nowa powieść autorki ,,Za blisko" Kiedy nie chcesz już wybierać między tym, co wypada, a tym, czego pragniesz. Anita, świeżo po rozwodzie, próbuje...

Opad
Opad