Okładka książki - Drunken Sailor

Drunken Sailor

▫ „Drunken Sailor” to bardzo lekki i przyjemny romans będący debiutancką powieścią autorki.W tej historii poznajemy bardzo utalentowaną pracownicę IT oraz jej zmaganie z wspomnieniami z przeszłości.Spowodowały huragan w życiu i to przez nie wybudowała mur wokół siebie.Mur,by nikt ponownie ją nie zniszczył.
▫Losy bohaterki pokazują jak jedna sytuacja może zaniżyć samoocenę i sprawić,że praca staje się najważniejsza.Dzięki małej garstce przyjaciół pozwala sobie na chwilę zapomnienia o problemach i uśmiechnąć się.
▫Także Bruno to ciekawa i tajemnicza postać.Każda ciekawostka z jego życia zaskakuje,dzięki temu jest jeszcze ciekawiej.

▫Powieść pokazuje siłę bohaterów i ich walkę o swoją przyszłość,by znów poczuć się kochanym przez kogoś.Doznane krzywdy odcisnęły na nich piętno i przez nie nie jest łatwo się podnieść.

▫Wspaniałym dodatkiem do tej historii jest pasja do żeglowania oraz radość z tego płynąca.Poczułam się tak,jakbym z bohaterami była na jachcie i z nimi płynęła.A wraz z nimi są zaskakujące zdarzenia,które powodowały strach i uśmiech na twarzy.

▫Jeśli chcecie spędzić miło czas z dobrym debiutem,to koniecznie sięgnijcie po „Drunken Sailor”.Przeżyjecie niezapomnianą przygodę.
⛵POLECAM⛵

Kup książkę Drunken Sailor

Sweet Flower
Asia Balicka0
Okładka ksiązki - Sweet Flower

Życie może rozkwitnąć na nowo nawet wtedy, gdy wydaje się, że wszystko stracone.   Stella po śmierci męża nie wierzy, że może jeszcze poczuć się szczęśliwa...

The Shape of Me
Asia Balicka0
Okładka ksiązki - The Shape of Me

Nie trzeba być idealnym, żeby znaleźć miłość i poczuć się kochanym. Filip od lat nie potrafi ubrać w słowa tego, co naprawdę czuje. Przez trudne doświadczenia...