Okładka książki - Jesteś tylko zleceniem

Jesteś tylko zleceniem

" Tak nagle znalazłaś się w moim życiu i to najgorsze, co mogło mnie spotkać. A jednocześnie najlepsze. I dlatego Cię nie znoszę. Jesteś grzechem. Pięknym i słodkim, ale nadal grzechem… "

Scarlett od jakiegoś czasu gra inną osobę niż w rzeczywistości jest. Z pozoru rozpieszczona i bogata dziedziczka skrywa swoją prawdziwą twarz. Do momentu, aż kobieta zostaje porwana. Płatny zabójca na zlecenie ma za zadanie ją chronić. Czy to nie brzmi irracjonalnie? Morderca działający na zlecenie powinien zabijać, a nie sprawować rolę ochroniarza.

Jaki cel skrywa się za mniemanym porwaniem? Czy Scarlett odkryje tajemnicę?

Bardzo czekałam na papierową wersję tej historii. Od pierwszej chwili zauroczyła mnie i wciągnęła w swój emocjonujący i nieprzewidywalny świat.

Niebanalna fabuła to coś, czego szukałam ostatnimi czasy. Tutaj to otrzymałam, do tego dodajmy wartą uwagi akcje oraz wyśmienitą kreację bohaterów a otrzymany prawdziwą perełkę. Jestem zachwycona. Aż trudno uwierzyć, że to debiut autorki.

Bohaterzy, tacy jak Scarlett i Zimny nie trafiają się często, jak już ich znajdziecie, to nie pozwólcie im wyślizgnąć się z rąk. Od pierwszych stron pokochacie ich. A dialogi będziecie cytować bez końca.

"-Diabeł w skórze dżentelmena. - Wyminęłam go z wysoko uniesioną głową, czym wywołałam u niego rozbawienie.

-Do usług, Królowo płomieni. Tron w piekle obok mnie czeka właśnie na ciebie."

Scarlett nie jest zwykłą, szarą myszką to charakterna i wyrazista postać. Liam nie miał z nią łatwej przeprawy, podziwiam go za jego cierpliwość do niej. Wyczekiwałam tylko momentu, aż w końcu cierpliwość się skończy i co się stanie.

A Zimny cóż, mogę Wam powiedzieć. To idealny płatny zabójca, najlepszy w swoim fachu. Nie chciałabym, aby dostał na mnie zlecenie, chyba że w roli ochroniarza.

" Wyprostował się przepełniony wściekłością. Kroczył powoli ku mnie w rytm mojego oszalałego z gniewu i ze strachu serca. Lewa, prawa. Lewa, prawa. Teraz naprawdę wyglądał jak śmierć, która po mnie idzie. "

Kasia ma tak przyjemny i lekki styl pisania, że nie jesteś w stanie oderwać się od lektury. Podczas czytania towarzyszyło mi wiele emocji, przede wszystkim był to śmiech wywołany słownymi potyczkami bohaterów.🤣🤣

Już wiem, że autorka tą jedną historią złapała mnie w swoje sidła. Z niecierpliwością wyczekuje kolejnych dzieł. To będą moje pozycje obowiązkowe.😍😍

Polecam ogromnie ❤️❤️

Informacje dodatkowe o Jesteś tylko zleceniem:

Data wydania: 2023-05-15
Dodał/a opinię: Anitka_170

Zobacz opinie o książce Jesteś tylko zleceniem

Kup książkę Jesteś tylko zleceniem

Liliana
Katarzyna Kasmat-Łyskaniuk 0
Okładka ksiązki - Liliana

Małżeństwo Liliany i Camerona nie należało do udanych, choć w towarzystwie uważani byli za parę idealną. Za zamkniętymi drzwiami ich pięknego domu rozgrywał...

Wspólnota. Nie trać czujności
Katarzyna Kasmat-Łyskaniuk0
Okładka ksiązki - Wspólnota. Nie trać czujności

Zamknięta społeczność, której istnienie jest pilnie strzeżoną tajemnicą. Obowiązują w niej niezliczone surowe zasady, a za ich złamanie czekają bolesne...