💞Wow-ta historia jest cudowna i wartościowa💞
💕„Miłość między wersami” to opowieść o zrozumieniu tego,że nie warto żyć przeszłością.Zranione serce sprzed lat pamięta, warto jest otworzyć się na ludzi,by móc pomóc sobie i synowi,który musi szybciej dorosnąć od rówieśników,za sprawą swojej mamy.
▫Ellie to romantyczka pełną piersią.Musi stawić czoła nadchodzącym decyzjom i nierównej walce z uczuciami mężczyzny,któremu brakuje empatii oraz wiary w swoją wartość.
▫Rafael jest skrytym mężczyzną,który zbudował pancerz po porażce uczuciowym.Trudne dzieciństwa nauczyło go wiele.
💕Powieść porusza wiele bardzo istotnych kwestii w relacji pomiędzy dwojgiem osób.To również obraz samotnego ojcostwa z narastającymi problemami,konfliktem z ważną dla siebie osobą, przyjaźnią z osobami wartymi uwagi, kończąc na uczuciu rozwijającym się w swoim tempie.Uczucie dojrzewa,ewoluuje i uczy cierpliwości do nadchodzącym zmian wraz z ich akceptacją.
💕Podczas czytania niejednokrotnie łezka kręci się w oku,ponieważ autorka porusza wiele sytuacji codziennych,akceptacji swojego zdrowia,nauki zaufania bądź umiejętności przeproszenia za swoje czyny.Powieść uczy przez całą lekturę,pokazując jak nie robić,by nie ranić bliskie osoby.
💕Warto sięgać po wartościowe lektury,a ta książka jest taka! Dlatego nie wahajcie się i natychmiast czytajcie.Przekonajcie się,czy warto wybaczyć i jak trudno odbudować nadszarpnięte zaufanie wobec bliskiej osoby.
💕Kocham i polecam💕
Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2025-05-07
Tytuł oryginału: Love unwritten
Barbara Dębska
Sophie MitchellLiam to złoty chłopiec Formuły 1, lecz cały jego wizerunek został zbudowany na kłamstwie. Tak się złożyło, że ten czarujący i przebiegły...
RowanZajmuję się tworzeniem bajek. Parki rozrywki, studia filmowe, pięciogwiazdkowe hotele – to wszystko mogłoby być moje, gdybym odnowił Krainę...