📚 RECENZJA 📚
Tytuł: Matka siedzi z tyłu 2 "
Autor: Joanna Mokosa - Rykalska
Wydawnictwo: MUZA
(współpraca reklamowa)
Witam 🌞
Przychodzę dziś do Was z recenzją pełnej humoru książki autorstwa Joanny Mokosy-Rykalskiej pt."Matka siedzi z tyłu 2 "
Książka to zbiór krótkich opowiadań i anegdot co sprawia,że czyta się ją szybko i przyjemnie. Idealna na relaks po ciężkim dniu.
Autorka nie unika ciętego języka i wulgaryzmów,co dla jednych może być atutem a dla innych wadą. Ci którzy sobie cenią bezkompromisowy styl i brak cenzury będą zadowoleni.
Książkę polecam matkom które odnajdą w niej swoje własne doświadczenia i poczują, że "nie są same w tym bajzlu"
Ja jestem pod wielkim wrażeniem tej książki. Super się bawiłam podczas jej czytania i śmiałam się do łez.
Jeśli szukasz lekkiej, zabawnej lektury z dużą dawką absurdu i czarnego humoru,która pozwoli ci się pośmiać z codziennych zmagań i spojrzeć na nie z dystansem, to napewno przypadnie ci do gustu 🥰
Serdecznie polecam ❤️
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2025-05-21
Iza Naglik
Autorka bloga i bestsellera MATKA SIEDZI Z TYŁU - królowa gaf, ciętych ripost i życiowych katastrof - zabiera nas w podróż życia albo raczej... nie do...
Poznajcie Joannę. To Bareja w spódnicy - w loży szyderców czuje się jak ryba w wodzie. Siedzi z tyłu, ale czujnym okiem skanuje każdą sferę...