Okładka książki - Matka siedzi z tyłu. Opowieści z d**y wzięte

Matka siedzi z tyłu. Opowieści z d**y wzięte

Czy okładka znowu przykuła mój wzrok ?👀 Nie.
Opis ? Też nie.
Gdyby nie jedna z moich bookstagramowych koleżanek to myślę, że nie poznałabym historii dnia codziennego z życia 40-letniej Dżoany.

Co się uśmiałam przy tej książce, to moje😅 cięty język okraszony dużą dawką humoru, tego mi było trzeba. Nie będę Wam streszczała fabuły, nie widzę w tym sensu. "Matka siedzi z tyłu" to książka opisująca życie 40-letniej żony, matki i kobiety pracującej, z przymrużeniem oka, po którą możesz sięgnąć gdy jest Ci smutno. Czytając często wybuchałam takim śmiechem, że moja 5-letnia córka przychodziła do mnie i pytała "Mamo, co się stało?". Śmiałam się i płakałam jednocześnie.

Chcecie się pośmiać? Ta książka jest wprost idealna na poprawę humoru.
Szczerze Wam polecam, tylko pamiętacie, żeby podejść do niej na luzie, z dystansem i bez przysłowiowego kija w dupie. 😉

@wielkalitera ♥️

Informacje dodatkowe o Matka siedzi z tyłu. Opowieści z d**y wzięte:

Wydawnictwo: Wielka Litera
Data wydania: 2021-07-14
Dodał/a opinię: Ilona Wolińska

Tagi: Literatura humorystyczna bóg

Zobacz opinie o książce Matka siedzi z tyłu. Opowieści z d**y wzięte

Kup książkę Matka siedzi z tyłu. Opowieści z d**y wzięte

Poza tym jest kluczowa zasada: gdy kobieta mówi, że wie, to wie, i nie trzeba jej w tym przeszkadzać.

Pomyślałam, że nie chcę być gorsza i też coś otworzę. Otwieram zatem sezon na wyszłości i niewyszłości, czarny humor, cięte riposty i absurdy życia.

Więcej cytatów z tej książki

Matki przodem. Jak wylądowałyśmy w ciemnej d***e
Joanna Mokosa-Rykalska0
Okładka ksiązki - Matki przodem. Jak wylądowałyśmy w ciemnej d***e

Autorka bloga i bestsellera MATKA SIEDZI Z TYŁU - królowa gaf, ciętych ripost i życiowych katastrof - zabiera nas w podróż życia albo raczej... nie do...

Matka siedzi z tyłu 2. I znów d**a blada
Joanna Mokosa-Rykalska0
Okładka ksiązki - Matka siedzi z tyłu 2. I znów d**a blada

JOANNA WRACA I ZNOWU NIE BIERZE JEŃCÓW. JESZCZE BARDZIEJ SZALONA, JESZCZE MNIEJ ODPOWIEDZIALNA! BĘDZIE ŚMIESZNIE, BOLEŚNIE I NIEPRZYZWOICIE PRAWDZIWIE...