Okładka książki - Miłość po sąsiedzku

Miłość po sąsiedzku

Tom 2 cyklu Friend-Zoned

"Za­mie­ram, kiedy nasze spoj­rze­nia się spo­ty­ka­ją. Jego ja­sno­brą­zo­we oczy po­ciem­nia­ły. Duch pa­trzy na mnie, jak­bym była obia­dem. A on umie­rał z głodu".

"Duch ni­cze­go nie robi na pół gwizd­ka. Wiem, że wy­mie­rzo­na przez niego kara była bo­le­sna".

Co powiecie na historię sąsiadów, których początkowo dzieli wiele, ale z czasem zaczyna łączyć coraz więcej? 🤔 na kolejną parę bohaterów mających się ku sobie ale zarzekających, że przecież są tylko przyjaciółmi mimo iż mieli na swojej drodze pewne wspólne "przygody"? 😈

Belle Aurora ponownie zabiera nas do świata friend zone'ów, w którym nie zabraknie Wam zabawnych dialogów, ciepłych i uroczych chwil z rodziną oraz przyjaciółmi a także momentów pełnych powagi.

W powyższym tytule, zresztą tak jak i w poprzednim, będziemy mieć do czynienia z pozytywną, zwariowaną bohaterką oraz bardziej chłodnym, zdystansowanym bohaterem, który gdy tylko ktoś zajdzie mu za skórę, potrafi odkryć swoje niebezpieczne oblicze. Nie myślcie jednak, że nie znajdziecie tutaj żadnych różnic, gdyż w moim odczuciu ta para mimo wzzystko wykazywała się większym ogniem i charakternością 😎 co dodatkowo podkręciło nam atmosferę 🔥

"Dawno nie czu­łam cze­goś tak cu­dow­ne­go, jed­nak nie opusz­cza mnie obawa, że wy­da­rzy się coś złego, no bo bądź­my szcze­rzy, je­stem Na­ta­lie Kovac. Wszy­scy moi przy­ja­cie­le z Ka­li­for­nii, w tym Tina, do­sko­na­le wie­dzą, że mam okrop­ny gust, jeśli cho­dzi o fa­ce­tów. Zdraj­cy, fe­ty­szy­ści stóp, fa­ce­ci lu­bią­cy od­gry­wać różne role w łóżku czy gość, który chciał, żebym na niego na­si­ka­ła. Wy­mień­cie co­kol­wiek. Mia­łam do czy­nie­nia ze wszyst­kim".

Czytelnik sięgając po "Miłość po sąsiedzku" pomimo, iż teoretycznie jest w stanie przewidzieć jaki będzie finał tej historii, cały czas się nad nim zastanawia. Bohaterowie mają pewne swoje problemy, którym muszą stawić czoła, a które mogą spowodować, że nie zechcą wdać się w stałą relację. Nat stała się dla mnie szczególnie ważna, gdy okazało się, że zmagamy się z tym samym problemem, jak i również niestety cała masa kobiet na świecie. Problemem, którego wiele nie rozumie, a który jest w stanie zniszczyć wszystkie marzenia... dla pocieszenia drogie Panie powiem tylko to, że od wydania pierwszego wydania tej książki minęło 13 lat a co za tym idzie w prawdziwym życiu niemożliwe kiedyś stało się możliwe obecnie, czego jestem najlepszym przykładem 😊 grunt to wierzyć i się nie poddawać a także szukać rozwiązań 💙

Jak dla mnie ww. książka to świetna lektura z którą można spędzić naprawdę miło czas, patrząc na grupę przyjaciół, którzy się stale wspierają, czytając zabawne dialogi bohaterów, gdy Ci przekomarzają się ze sobą ale także i wysnuć pewne ważne wnioski. Polecam zdecydowanie 💙

Informacje dodatkowe o Miłość po sąsiedzku:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2019-05-15
Tytuł oryginału: Love Thy Neighbour
Tłumaczenie: Iga Wiśniewska
Dodał/a opinię: CzarnoCzerwoneCC

Zobacz opinie o książce Miłość po sąsiedzku

Kup książkę Miłość po sąsiedzku

Clash
Belle Aurora 0
Okładka ksiązki - Clash

Autorka bestsellerowej serii „Raw Family”! Nie zasługiwał na nią, ale jej serce już wybrało. Emily Aldrich jest zdesperowana. Musi pilnie...

RAW: REBIRTH
Belle Aurora0
Okładka ksiązki - RAW: REBIRTH

Kontynuacja historii Lexi i Twitcha, na którą czekali fani Raw! Sześć lat temu świat Alexy Ballentine runął. Mimo to kobieta próbuje prowadzić...