Okładka książki - Raw

Raw

Tom 1 cyklu Raw Family

💀„RAW” to gorący romans z motywem stalkera i działaniem poza prawem.Tajemniczy Twitch działa na własnych zasadach-nie pyta-bierze z ogromną mocą.A Alexa- staje się jego celem.Mrok wnika w jej spokojne życie,które zmienia się w chaos przepełnionym pożądaniem.

💀Lektura to mocny dark w którym spice sceny,urzeczywistnianie marzeń i demoniczny zachowanie to codzienność.Celem bohatera jest Alexa i czytelnik pragnie odgadnąć jego powód.Przez to historia pozbawiona jest hamulców,ponieważ świat przestępczy rządzi się swoimi prawami,a to nie wróży niczego dobrego.Możemy go poznać i poczuć adrenalinę w żyłach.Jest naprawdę mocno i dynamicznie!

💀W tej historii zagadka goni zagadkę.Myśląc,że wszystko oddaliśmy-myślimy się,bo życie Twitcha jest barwne i mroczne a on sam nie jest skłonny do poznania go siebie!

💀Przepiękne wznowienie książki w nowej szacie graficznej i grafikami.Dzięki temu odrazu czuć tą mroczność i ciekawość jednocześnie.
💀Powieść dla miłośników dark romansów,motywem stalkera z hot scenami i tajemnicami w tle.
💀Gorąco polecam

Informacje dodatkowe o Raw:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2019-07-10
Tytuł oryginału: Raw
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Iga Wiśniewska
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: rumunia seks pożądanie namiętność uczucia sekrety władza napaść obrońca opiekun obserwator ratunek zasady

Zobacz opinie o książce Raw

Kup książkę Raw

Lev
Belle Aurora0
Okładka ksiązki - Lev

Seria o mafijnej rodzinie Leokov bestsellerowej autorki „Raw Family”! Kiedy Lev Leokov zauważa w klubie nocnym zagubioną młodą kobietę, Minę...

Clash
Belle Aurora 0
Okładka ksiązki - Clash

Autorka bestsellerowej serii „Raw Family”! Nie zasługiwał na nią, ale jej serce już wybrało. Emily Aldrich jest zdesperowana. Musi pilnie...

Opad
Opad