💀„RAW” to gorący romans z motywem stalkera i działaniem poza prawem.Tajemniczy Twitch działa na własnych zasadach-nie pyta-bierze z ogromną mocą.A Alexa- staje się jego celem.Mrok wnika w jej spokojne życie,które zmienia się w chaos przepełnionym pożądaniem.
💀Lektura to mocny dark w którym spice sceny,urzeczywistnianie marzeń i demoniczny zachowanie to codzienność.Celem bohatera jest Alexa i czytelnik pragnie odgadnąć jego powód.Przez to historia pozbawiona jest hamulców,ponieważ świat przestępczy rządzi się swoimi prawami,a to nie wróży niczego dobrego.Możemy go poznać i poczuć adrenalinę w żyłach.Jest naprawdę mocno i dynamicznie!
💀W tej historii zagadka goni zagadkę.Myśląc,że wszystko oddaliśmy-myślimy się,bo życie Twitcha jest barwne i mroczne a on sam nie jest skłonny do poznania go siebie!
💀Przepiękne wznowienie książki w nowej szacie graficznej i grafikami.Dzięki temu odrazu czuć tą mroczność i ciekawość jednocześnie.
💀Powieść dla miłośników dark romansów,motywem stalkera z hot scenami i tajemnicami w tle.
💀Gorąco polecam
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2019-07-10
Tytuł oryginału: Raw
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Iga Wiśniewska
Barbara Dębska
Autorka bestsellerowej serii „Raw Family”! Nie zasługiwał na nią, ale jej serce już wybrało. Emily Aldrich jest zdesperowana. Musi pilnie...
Julius nie ustanawia prawa.On jest prawem. Jej małżeństwo wydawało się idealne.Ludzie jej zazdrościli i chcieli żyć jej życiem.Pragnęli być panią Alejandra...