Okładka książki - Soul Tattoo

Soul Tattoo

Jak ja lubię, kiedy tytuł ma odzwierciedlenie w treści.

Może nie dosłownie te słowa ale na pewno czytając Soul Tattoo możemy śmiało powiedzieć - tak, tytuł jest bardzo adekwatny do tego, co znajdujemy w środku.

Pokochałam historię Jasmine i Haydena od pierwszych chwil, od pierwszych słów.

Wystarczyły trzy rozdziały by mnie porwać totalnie i tak zostałam wciągnięta w fabułę do samego końca.

Obydwoje ze swoimi wadami i zaletami, pozornie nic ich nie łączy a jednak serce wie lepiej.

To historia pełna cierpienia, wyrzeczeń, bólu ale także mądrości i miłości.

Wzruszająca a zarazem lekko się ją czyta za sprawą pióra autorki, które osobiście uważam za bardzo dobre, lekkie, przyjemne a jednocześnie poruszające trudne tematy.

Natalia tworzy treści często refleksyjne, potrafi ująć w piękne słowa myśli i uczucia, zawrzeć w nich przesłanie dla czytelników.

Hayden to mężczyzna po przejściach, który w tragiczny sposób stracił miłość swego życia.

Myśli, że nic dobrego już go w życiu nie czeka ale jednocześnie się nie poddaje.

Żyje dalej, pomagając innym poprzez bycie świetnym lekarzem mimo swojej gburowatej postawy.

Jasmine z kolei jest młoda i pełna życia, prowadzi swoje studio tatuażu.

Jednak i jej życie daje w kość, doświadcza prz3mocy ze strony partnera.

Tych dwoje spotyka się przypadkiem więcej niż raz, z tą różnicą, że ON od razu wie kto zawitał do jego gabinetu.

A ONA opiera się tylko na przeczuciu, na spojrzeniu, które wydaje się jej znajome.

Wspaniała historia miłosna, która się opiera na uczuciach, zaufaniu, emocjach a nie tylko fizyczności.

To przykład na to, że każdy zasługuje na szczęście i miłość, pomimo wszystkiego, co wydarzyło się w życiu tej osoby.

Nie brakuje zwrotów akcji, niebezpieczeństw i ciętych ripost.

Mimo, iż to romans, to powiedziałabym, że także i dramat ale taki w najlepszym tego słowa znaczeniu, nie trącący telenowelami a oparty na prawdziwym życiu.

Bohaterowie fantastycznie wykreowani, nic nie jest przerysowane ani naciągane.

Bo życie to nie bajka, jest w nim zarówno radość jak i cierpienie a Soul Tattoo jest najlepszym tego przykładem.

Informacje dodatkowe o Soul Tattoo:

Kup książkę Soul Tattoo

Dziewczyna, która kochała wiatr
Natalia Kulpińska0
Okładka ksiązki - Dziewczyna, która kochała wiatr

Mia Marrow nie szuka swojego miejsca na ziemi. Znalazła je w Malibu na Zuma Beach, gdzie z grupą przyjaciół otworzyła szkołę surferską. Nocami z kolei...

Ostatni oddech lata
Natalia Kulpińska0
Okładka ksiązki - Ostatni oddech lata

Po ogromnej stracie Sunny próbuje na nowo nauczyć się oddychać. Kiedyś pełna życia - dziś walczy, by w ogóle przetrwać kolejny dzień. Powrót do rodzinnego...