Ok³adka ksi±¿ki - ¦wiat³o po zmierzchu

¦wiat³o po zmierzchu

Ocena: 5.33 (18 g³osów)

Poznajemy aktorkê Juliê, która ¿yje w blasku fleszy. Jednak pewnego dnia jej kariera b³êdnie. Julia za namow± swojej agentki robi co¶ ryzykownego, by ¶wiat przypomnia³ sobie o niej. Konsekwencje s± takie, ¿e zostaje wywo³ana burza w mediach. Julia ukrywa siê na wsi u przyjació³ki, by przetrwaæ najgorsze.
Czy kobieta przewarto¶ciowuje swoje ¿ycie?
Jak rozwinie siê jej znajomo¶æ z fotografem Kosm±, który zamieszka³ w chatce w lesie? Dlaczego mê¿czyzna uciek³ z miasta na wie¶?

Odpowiedzi szukajcie na kartkach tej ksi±¿ki.

To moje kolejne spotkanie z autork± I jestem zadowolona z lektury. Autorka tworzy bardzo realne ¿yciowo historie i porusza trudne tematy. Poznajemy ludzi, którzy robi± karierê zawodow±, ale te¿ takich, którzy prowadz± normalne ¿ycie. Autorka pokazuje czytelnikom, ¿e niezale¿nie od pieniêdzy ka¿dy ma marzenia i mierzy siê z k³opotami. Autorka pokazuje nam, co jest w ¿yciu najwa¿niejsze. Rodzina, mi³o¶æ oraz przyja¼ñ. Losy bohaterów przeplataj± siê ze sob±. Widzimy ich zmagania z ¿yciem codziennym i przekonujemy siê, ¿e nigdy nie jest za pó¼no, by zacz±æ nowe ¿ycie. Trzeba rozliczyæ siê z przesz³o¶ci±, by u³o¿yæ sobie ¿ycie od nowa. Warto doceniaæ ka¿dy dzieñ, spêdzaæ czas z bliskimi , cieszyæ siê ka¿dym dniem i nie przejmowaæ siê opini± innych, bo to jest nasze ¿ycie.

Je¶li lubicie m±dre i warto¶ciowe ksi±¿ki to koniecznie zajrzyjcie do tej.

Lubiê styl i pióro autorki. To ksi±¿ka, która pozostawia czytelnika z przemy¶leniami i zmusza do refleksji nad ¿yciem. Emocje gwarantowane. Ksi±¿kê przeczyta³am z zapartym tchem.

Warto przeczytaæ!

Polecam!

BRUNETTE BOOKS

Informacje dodatkowe o ¦wiat³o po zmierzchu:

Wydawnictwo: Zysk i S-ka
Data wydania: 2023-06-14
ISBN: 978-83-8202-947-5
Doda³/a opiniê: brunetkabooksrec

Tagi: obyczajowe

wiêcej
Zobacz opinie o ksi±¿ce ¦wiat³o po zmierzchu

Kup ksi±¿kê ¦wiat³o po zmierzchu

Cytaty z ksi±¿ki

On by³ odludkiem, ona kocha³a ¶wiat³a reflektorów. Dwie skrajne osobowo¶ci.

Wiêcej

Sukces i pora¿ka nierozerwalnie sczepione, dwie strony tego samego. Jak jin i jang. S³awa, pieni±dze, kariera. I samotno¶æ w t³umie. Bana³. Schemat, w który siê wpasowa³a z promiennym u¶miechem. Je¶li pojawi³y siê ³zy, mówi³a, ¿e to ze szczê¶cia.

Wiêcej
Wiêcej cytatów z tej ksi±¿ki

Zobacz tak¿e

Inne ksi±¿ki autora
Mowy nie ma!
¯aneta Pawlik 0
Ok³adka ksi±zki - Mowy nie ma!

O ¿yciowych zakrêtach i nowych pocz±tkach. Ma³gorzata to kobieta spe³niona. A przynajmniej tak by siê wydawa³o na pierwszy rzut oka. ¯ona, matka, nauczycielka...

Granice ¶wiat³a
¯aneta Pawlik0
Ok³adka ksi±zki - Granice ¶wiat³a

Eliza i Nikodem - w ich ma³¿eñstwie jest wiêcej samotno¶ci ni¿ blisko¶ci. Dziel± ich ¿al, niedopowiedzenia i rodzinna tragedia. S± jak dwa kawa³ki magnesu...

Zobacz wszystkie ksi±¿ki tego autora
Recenzje miesi±ca Poka¿ wszystkie recenzje