Okładka książki - The Shape of Me

The Shape of Me

💚„The Shape of Me” to powieść o prawdziwym uczuciu,które pojawia się nagle.Trudno się o nim mówi,gdy czuć to pierwszy raz w życiu. Uczuciu uczącym dotyku,zaufania i akceptacji drugiej osoby taką jaką jest.Nie zmusza do niczego,rozumie i potrafi czekać,aby być gotowym.

💚Czytelnik jest obserwatorem miłości,która wcale nie jest prosta.Nie pojawia się nagle,by chwycić ją odrazu i cieszyć z niej.Ona jest czysta,spokojna i rozważna,a to gwarantuje szansę na stworzenie miłości na długo,by odnaleźć siebie i swoją osobowość z rozumiejącą nas osobą.

💚Powieść ukazuje skutki rozpadu małżeństwa i radzenia dziecka z daleka od jednego z rodziców.To także bolesna rzeczywistość po stracie bliskiej i bezpowrotnej stracie niosącej ze sobą konsekwencje. Jest obrazem pięknej relacji homoseksualnej pokazującą,że można zaakceptować bliskie osoby bez oceniania. Jest także nadużyciem ze strony partnerki,która bierze a nie pyta.

💚„The Shape of Me” jest uczącą historią o relacji młodych osób,którzy najpierw uczą się siebie,poznają a później podejmują dorosłe decyzje.Ich relacja jest warta naśladowania,bo bohaterowie z dorosłością podchodzą do ważnych spraw.
💚Cudowna powieść,która na długo zostanie w mojej pamięci.Wszystko dzięki bohaterom potrafiącym szczerze rozmawiać.Mimo potknięć nie uciekają i potrafią rozmawiać.Polubiłam się z Melodie i Filipem,bo oni kochają siebie takimi jacy są.
💚Czytajcie kochani-ja ogromnie polecam📖

Kup książkę The Shape of Me

Sweet Flower
Asia Balicka0
Okładka ksiązki - Sweet Flower

Życie może rozkwitnąć na nowo nawet wtedy, gdy wydaje się, że wszystko stracone.   Stella po śmierci męża nie wierzy, że może jeszcze poczuć się szczęśliwa...

Drunken Sailor
Asia Balicka0
Okładka ksiązki - Drunken Sailor

Kiedy jeden rejs jachtem i herbata z miodem zmieniają wszystko… Alissa przeżywa traumę po trudnym rozstaniu i buduje mur wokół swojego serca. Zmagając...