Okładka książki - True Beauty (#5). True Beauty 5

True Beauty (#5). True Beauty 5

Tom 5 cyklu True Beauty

No co ja mogę napisać? Kocham "True Beauty"! Czas, który spędzam z każdym kolejnym tomem tej manhwy, jest tak totalnie komfortowy, tak dobry, tak bardzo mi potrzeby. Uwielbiam losy Jugyeong, Suho i Seojuna. Ten trójkąt miłosny naprawdę przyprawia o szybsze bicie serca.

Bohaterka już w poprzedniej części mniej szalała na punkcie swojego perfekcyjnego wyglądu, a w tym tomie ten temat właściwie nie jest już jakoś specjalnie poruszany. Na tapet zostały wzięte sprawy sercowe Jugyeong, które wielokrotnie bawią, ale jest też jeden moment, który wzrusza przeogromnie i pociąga za sobą lawinę dość nieoczekiwanych wydarzeń.

Kocham w tych komiksach dosłownie wszystko: kreskę, kolorystykę, samą historię, bohaterów, a przede wszystkim realizm samej historii, która jak to bywa w życiu, raz jest słodka, a raz gorzka.

Zakończenie, jak w przypadku poprzednich części sprawiło, że chcę na już wiedzieć, co wydarzy się dalej. Pozostaje mi cierpliwie czekać i liczyć na to, że w konsekwencji to mój faworyt zdobędzie serce Jugyeong.

Informacje dodatkowe o True Beauty (#5). True Beauty 5:

Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2025-06-18
Tytuł oryginału: True Beauty 5
Dodał/a opinię: zaczytania

Tagi: Opowieści humorystyczne dla dzieci i młodzieży Opowieści o szkole dla dzieci i młodzieży Powieść graficzna (tradycja europejska) Dzieci od ok. 13 lat

Zobacz opinie o książce True Beauty (#5). True Beauty 5

Kup książkę True Beauty (#5). True Beauty 5

True Beauty 1
Yaongyi0
Okładka ksiązki - True Beauty 1

Przebojowy koreański komiks o samoakceptacji, pewności siebie i miłości. Ponad 6 miliardów (!) odsłon na Webtoonie! Jugyeong Lim przez całe życie była...

True Beauty (#4). True Beauty 4
Yaongyi0
Okładka ksiązki - True Beauty (#4). True Beauty 4

Przebojowy koreański komiks o samoakceptacji, pewności siebie i miłości. Ponad 6 miliardów (!) odsłon na Webtoonie! Jugyeong Lim od zawsze była obiektem...