Okładka książki - Zima w Nałęczowie

Zima w Nałęczowie

Lidi niedawno zawalił się świat, wszystko miała poukładane, udany związek, świetna, rozwijająca praca i spokój jakiego może pozazdrościć niejeden z nas. Wszystko się zmienia, gdy postanawia zawrócić z drogi na lotnisko do domu… a tam… no cóż, dziewczynie sypnęło piachem w oczy, a może błotem śniegowym?

Za namową przyjaciółki, postanawia uciec z Warszawy i skryć się, tylko na jakiś czas w małym domku w Nałęczowie, spokój tego miejsca na pomóc kobiecie ułożyć sobie wszystko w głowie. Lidka raz po raz odkrywa coraz ciekawsze strony kurortu, a gdy znajduje przepiękną, starą brosze w piwnicy domu, postanawia odkryć jej tajemnice. W ten sposób zaczyna zagłębiać się w historię miłości sprzed wojny, a my wraz z nią będziemy przepływać, pomiędzy przeszłością i teraźniejszością, by odkrywać blaski i cienie życia.

Lidka otrzymała szansę by zacząć swoje życie na nowo, by po raz pierwszy od dawna zacząć głęboko oddychać i żyć! Żyć tak by nie żałować ani chwili.

Cudownie ciepła, pełna emocji i tajemnic powieść, która w przepiękny sposób pokazuje jak wielka potrafi być siła miłości, jak wiele może zmienić w naszym życiu jedna decyzja, i że inne wcale nie znaczy gorsze. Bohaterka książki jest tak realna w swoich problemach, tak zwyczajna w swoich potknięciach i tak żywa w swej ciekawości. Uwielbiam ją!

Informacje dodatkowe o Zima w Nałęczowie:

Kup książkę Zima w Nałęczowie

Za głosem miłości
Aneta Krasińska 0
Okładka ksiązki - Za głosem miłości

Gdy jeden krok w złą stronę niszczy wszystko…Luiza z trudem łączy pracę i studia dziennikarskie. Pracowita i sumienna dziewczyna ze zdumieniem patrzy...

Nauczycielka z getta. Wciąż pod wiatr
Aneta Krasińska0
Okładka ksiązki - Nauczycielka z getta. Wciąż pod wiatr

W październiku 1942 r. nikt z mieszkańców łódzkiego getta nie przypuszczał, że miasto za drutami będzie istniało jeszcze blisko dwa lata. W rodzinie Lewiatanów...