Okładka książki - Wzgórze Świątecznych Życzeń

Wzgórze Świątecznych Życzeń

Inne wydania:

Odkryj magiczną moc Wzgórza Świątecznych Życzeń, miejsca, gdzie spełniają się marzenia.

Książka „Wzgórze Świątecznych Życzeń” opowiada sześć różnych historii, które w jakiś sposób łączą się ze sobą. Autorka stworzyła absolutnie magiczną opowieść, mieliśmy okazje poznać: Lilę, Domicelę, Ksawerego, Fryderyka, Konstancję oraz Patrycję.

Na kartach powieści śledzimy ich zmagania z trudami życia, codzienne troski zaprzątają ich głowy, a jednak każdy z nich ma świadomość, że Święta zbliżają się wielkimi krokami, więc starają się zaradzić kłopotom, by w spokoju i radości spędzić Boże Narodzenie. W każdej z tych historii skupiamy się na czymś innym, inni walczą o swoje marzenia, drudzy starają się otworzyć na miłość i odbudować zaufanie do ludzi, znowu kolejni modlą się o wybaczenie.

Przez to, że autorka chciała w jednej książce zawrzeć tyle historii, czasem ciężko się było skupić na jednej, brakowało mi większego rozwinięcia niektórych, jednak mimo tego, czytało mi się tę powieść bardzo dobrze. Sylwia Trojanowska totalnie mnie kupiła i nie wiem jak do tej pory nie sięgnęłam po żadną jej książkę.

„Wzgórze świątecznych życzeń” to absolutnie urocza i melancholijna historia, która umili wam oczekiwanie na święta. Sięgnijcie po nią i przekonajcie się sami, jak magiczną moc ma Wzgórze Świątecznych Życzeń ❤

Informacje dodatkowe o Wzgórze Świątecznych Życzeń:

Zobacz opinie o książce Wzgórze Świątecznych Życzeń

Kup książkę Wzgórze Świątecznych Życzeń

A gdyby tak...
Sylwia Trojanowska0
Okładka ksiązki - A gdyby tak...

CZY MOŻE NAS ZASKOCZYĆ NASZA WŁASNA PRZESZŁOŚĆ? To miała być kolejna nudna konferencja szkoleniowa. Gdy do sali wykładowej wchodzi Aleksander, Zuzanna...

Szkoła latania
Sylwia Trojanowska0
Okładka ksiązki - Szkoła latania

Zabawna i pouczająca opowieść o 18- letniej dziewczynie, prześladowanej w szkole z powodu nadmiernej tuszy. Autorka pokazuje, jak zmienia się jej życie...