Miód. Złoty cud natury

Wydawnictwo: Brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: b.d
ISBN: 9788324716326
Liczba stron: 256
Dodał/a książkę: Autor X

Ocena: 0 (0 głosów)

Przewodnik kulinarny: ponad dwieście przepisów na dania i nalewki z miodem. Od przystawek mięsnych, rybnych czy warzywnych, po desery. Jak powstaje miód i jakie są jego rodzaje, w Polsce i na świecie? Czym są i jak sporządza się miody pitne? Co i w jaki sposób leczy się miodem? Historia miodowych tradycji od starożytnego Egiptu, uważanego za ?ojczyznę? pszczelarstwa i mnóstwo zaskakujących ciekawostek.

Kup książkę Miód. Złoty cud natury

Opinie o książce - Miód. Złoty cud natury

Recenzje miesiąca
Sankofa. Nie zmarnuj życia
Tomasz Gaj OP, Magdalena Pajkowska
Okładka książki - Sankofa. Nie zmarnuj życia
Elementarz dla rodziców
Jacek Mycielski
Okładka książki - Elementarz dla rodziców
Pensjonat pod Świerkiem
praca zbiorowa
Okładka książki - Pensjonat pod Świerkiem
Frida Kahlo prywatnie
Suzanne Barbezat
Okładka książki - Frida Kahlo prywatnie
Detektyw Bzik
Anna Paszkiewicz
Okładka książki - Detektyw Bzik
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy